Over Ons

Precies in de niche

U bent ondernemer in een nichemarkt. U heeft zich gespecialiseerd in een specifiek marktsegment met relatief weinig concurrenten. De niche expertise heeft u ruimschoots in huis, maar die webshop….U heeft simpelweg onvoldoende kennis voor het beheer van een webshop en alle zaken die daarbij komen kijken. Laat staan voldoende tijd.

Dat is exact waar ‘Precies in de niche’ u bij kan helpen. Wij ontwikkelen, exploreren en accelereren webshops in nichemarkten. Dit doen wij in eigen beheer. Wij zorgen voor het winstgevender maken van uw online verkopen met behulp van conversie- en zoekmachine optimalisatie. U hoeft zich niet te verdiepen in het rendement van uw webwinkel. Dat neemt ‘Precies in de niche’ u geheel uit handen.

‘Precies in de niche’ is ontstaan door de samenvoeging van de expertise van Palm Krijnen en Digital Creative Design (DCD). Palm Krijnen, onder leiding van Ad en Monique Krijnen, is al 12 jaar actief in de exploitatie van webshops in nichemarkten. Enkele voorbeelden van webshops zijn ballonnenparade, dierenspeelgoedwinkel, plaspotje en bontjesvoorhondjes.

DCD, onder leiding van Patrick Krijnen, staat bekend als de specialist op het gebied van SEO en de ontwikkeling van websites. Zij creëren, innoveren en adviseren om betere resultaten te behalen voor bedrijven en organisaties bij het online ondernemen.

Deze twee bedrijven bundelen nu al hun kennis en gaan per 1 september van start met ‘Precies in de niche’: dé deskundige partner voor alle ondernemers die in hun niche branche extra omzet willen genereren, ongeacht de sector waarin ze actief zijn.

Wij zijn trots op deze nieuwe samenwerking. Bent u benieuwd naar wat ‘Precies in de niche’ voor u kan betekenen? Neem dan direct contact op.

Hartelijke groet,

Ad en Monique Krijnen

Patrick Krijnen

5510Happy Customers
4Webshops
10Targets behaald
9270Codes toegepast

Wij zijn PIDN

Wij ontwikkelen, exploreren en accelereren webshops in nichemarkten. Dit doen wij in eigen beheer. Wij zorgen voor het winstgevender maken van uw online verkopen met behulp van conversie- en zoekmachine optimalisatie. U hoeft zich niet te verdiepen in het rendement van uw webwinkel. Dat neemt ‘Precies in de niche’ u geheel uit handen.

De volgende webshops zijn op het moment al actief:

Plaspotje.nl

KWALITEIT IS DE EERSTE STAP NAAR ZINDELIJKHEID.

Bekijken

Balonnenparade.nl

BALLONNEN VOOR ELKE GELEGENHEID OF FEEST.

Bekijken

Dierenspeelgoedwinkel.nl

ONLINE KOPEN DOE JE BIJ DIERENSPEELGOEDWINKEL.

Bekijken

Ad Krijnen
[ Directeur/Eigenaar ]
Copyright@2018 PIDN | All Rights Reserved